Biva


Virtual Airlines

lijn


Wat is een Virtual Airline

Omdat IVAO het online vliegen "As Real As It Gets" wil promoten, hebben we ook vliegtuigmaatschappijen nodig. Deze maatschappijen bestaan ! Bijna elke grote echt bestaande vliegtuigmaatschappij heeft een virtuele dochter. Ze hebben gewoonlijk dezelfde naam, maar zijn compleet autonoom. De virtuele maatschappijen hebben de kans (mits toestemming) om de logo en naam van de maatschappij te kunnen gebruiken. De echte maatschappijen zijn natuurlijk niet verantwoordelijk voor de inhoud van de virtuele website. Laat het wel duidelijk zijn, als u een echte vlucht zoekt, dan moet u op de echte website gaan kijken.


Brussels Airlines + Sabena (http://www.svagroup.org)

Brussels Airlines

De nationale Belgische maatschappij, Brussels Airlines Virtual, gebaseerd op het echte Brussels Airlines is een van deze virtuele maatschappijen. BAV is een enorme goede en professionele virtual airline die het echte uurrooster heeft zoals in "real life". Ze proberen zo realistisch mogelijk te zijn, daarom zijn de vluchten hoofdzakelijk in Europa en Afrika gericht. Dankzij hun Log programma, HomeFly, is het heel simpel om de vluchten op te sturen.

JetAirFly (http://www.jetairfly-virtual.be)

JetAirFly

JetAirFly vliegt naar verschillende vakantie bestemmingen in Europa, Afrika, de Cara�ben en andere. De vluchten zijn zowel kort, middelmatig als lang. De vluchten worden gevlogen door twee Boeing 737-800, vier 737-400, een 767-300ER en een Fokker 100. JetAirFly probeert u een professionele omgeving te geven.
Promotie materiaal van JetAirFly kan u hier vinden: JetAirFly Movie

U zal nog meer van IVAO kunnen genieten door een lid te zijn van een Virtual Airline.

Info :: Install :: Manuals :: Aviation English :: Virtual Airlines :: Aircraft :: FMC :: First Flight :: Programs 

This website is optimized for Firefox.
Copyright � BIVA