Biva


Manuals

lijn


Manuals die u zou moeten downloaden

Op deze pagina zal u een lijst kunnen vinden van de manuals die u zou moeten downloaden. Wij weten dat u niet wilt lezen maar geloof ons, u zal veel verder geraken door het lezen van deze documenten. Alle documenten zouden gelezen moeten worden uitgezonderd die van IVAE wat optioneel is. Doe de community een plezier, en lees deze documenten minstens een keer.
 
1) Ivap

In deze manual zal u alles kunnen vinden over IVAP. Het legt uit hoe men IVAP moet installeren en hoe het te gebruiken. Het perfect kunnen gebruiken van IVAP is een vereiste. Met dit programma zal u de mogelijkheid hebben om te communiceren met de controlleurs in geval van problemen. Hier wordt ook uitgelegd hoe zich aan het netwerk te verbinden.

U kan deze manual hier vinden (servers IVAO): Manual IVAP
 
2) Newbie Pilot Manual

Dit document is voor u waarschijnlijk het belangrijkste. Dit legt uit hoe u op IVAO moet vliegen. Hierin wordt zelfs een voorbeeld vlucht gevlogen ven EBBR ( Brussels ) tot EHAM (Schiphol). Het is aangeraden om dit document af te printen zodat u ten aller tijde iets kan opzoeken dat u niet meer weet. Het lezen van dit document vooraleer de eerste vlucht te maken is erg aangeraden.

U kan deze manual hier vinden (servers IVAO): Newbie Pilot Manual
 
3) Hoe moet ik een goede FLight Plan maken

Zoals u het al weet moet elke piloot een Flight Plan opsturen met de details van de vlucht die hij wilt doen. Dit moet u doen zodat de controllers u kunnen helpen. Voor de controllers is het belangrijk te weten naar waar u naartoevliegt en welke route u daarvoor zal nemen. Vergeet niet elke veld in te vullen. Als uw Flight Plan incorrect is, zullen de controllers waarchijnlijk geen toelating geven om te vertrekken. Het is helemaal niet moeilijk maar heel belangrijk voor uw veiligheid.

U kan deze manual hier vinden (servers IVAO): How to create a good Flight plan
 
4) Ivae

Zoals in het begin van deze pagina meegedeeld, IVAE is niet verplicht maar aangeraden. U zal waarschijnlijk de meeste mogelijkheden zelf kunnen vinden maar dankzij deze manual, zal u ze allemaal kennen.

U kan deze manual hier vinden (servers IVAO): Ivae manual
Info :: Install :: Manuals :: Aviation English :: Virtual Airlines :: Aircraft :: FMC :: First Flight :: Programs 

This website is optimized for Firefox.
Copyright � BIVA