Biva


Install

lijn


Programma's om online te vliegen

Op deze pagina vindt u alle programma's die nodig zijn om online te kunnen vliegen. De eerste vier programma's zijn verplicht terwijl IVAE optioneel is !
 
1) Flight Simulator

Eerst en vooral hebt u natuurlijk een Flight Simulator nodig. Voor de voorbeelden van deze website hebben we Microsoft Fligh Simulator 2004, a century of flight gebruikt.

Link: Flight Simulator 2004: A Century of Flight
 
2) IVAP

Na uw Flight Simulator te hebben geïnstalleerd moet u IVAP installeren. IVAP is het belangrijkste elemement om online te vliegen. U kan IVAP hier vinden: IVAP
Het is heel belangrijk om eerst FS te installeren en pas daarna IVAP.
 
3) MTL

Het volgende programma die u zou moeten installeren is de MTL. Online vliegen is veel realistischer als u de andere piloten zie met de maatschappijen waarmee ze vliegen. De MTL gaat dit voor u oplossen. Het gaat de toestellen downloaden met de kleuren van de maatschappijen die u wilt.
U kan de MTL database hier vinden: MTL Database
Aan de linker kant van uw scherm hebt u enkele links. Gelieve op MTL te klikken vervolgd door Downloads. Pas op, u moet de MTL Dynamic Installer downloaden, niet IVAP opnieuw. Als u elk toestel wenst zal dit een grootte van ongeveer 130MB hebben. Als dit te veel is, is het mogelijk om een selectie te maken van de gewenste toestellen.
 
4) Teamspeak

Het vervelendste op IVAO zijn de piloten of controllers die geen micro hebben. We vragen om zo snel mogelijk een micro te kopen omdat het anders niet meer zo realistisch is.
Wees niet bang om uw clearence aan te vragen, iedereen maakt fouten wanneer ze beginnen, maar deze website is gemaakt om u te helpen !
De volgende software die u moet installeren is Teamspeak. Teamspeak is een programma waarmee communicatie tussen piloten en controllers op Ivao mogelijk is. Dit maakt het hele gebeuren zo realistisch mogelijk.
U kan Teamspeak hier vinden: Teamspeak
Aan de linker kant van uw scherm moet u op 3rd party software klikken. Vervolgens klikt u op Voice Clients. Teamspeak zou daar de eerste software moeten zijn.
Laten we zeggen, u hetb juist FS en Ivap geïnstalleerd maar u hebt geen micro omdat u deze nog moet gaan kopen. Gelieve dan toch Teamspeak te installeren zodat de controllers toch kunnen praten en zo niet moeten typen. Het is niet aangenaam voor de controllers om alles te moeten typen, zeker als er veel traffiek is.
 
5) IVAE

Het volgende programma dat u kan installeren is IVAE. Ivae is een heel goede hulpmiddel om alle details over uw vlucht en die van de anderen. Het geeft u bijvoorbeeld een lijst van alle leden die voorlopig online zijn. Alle events zijn daar ook opgesomd. Een van de meest belangrijke functie is dat men hiermee de routes kan opvragen tussen twee luchthavens.
U kan IVAE hier terugvinden: Ivae
Info :: Install :: Manuals :: Aviation English :: Virtual Airlines :: Aircraft :: FMC :: First Flight :: Programs 

This website is optimized for Firefox.
Copyright � BIVA