Biva


Installatie

lijn


Programma's die geïnstalleerd moeten worden

Onderstaand overzicht geeft u een beeld van de verschillende programma's die u moet installeren om op IVAO te kunnen controleren.
 
1) IVAC

De software die u moet gebruiken om te controleren is IVAC.

IVAC kan u hier terugvinden: Ivac

De software heeft heel veel functies waardoor het aangeraden is om de manual door te nemen. Door de handleiding te lezen zal u kleine zeer handige functies leren kennen die u normaal niet had gevonden.
 

Klik om te vergroten


2) Teamspeak

Het ergste wat een piloot kan meemaken als hij ergens naartoe vliegt is dat de controller die online is geen microfoon heeft. Daardoor zal de hele communicatie via tekst moeten gebeuren. Mogen wij u alstublieft vragen om een microfoon aan te schaffen indien u dit niet hebt. Het zal jouw ervaring als een controller sterk verhogen. Wees niet bang om te praten en om clearence te geven. Iedereen moet ergens beginnen.
De volgende software die u moet installeren is Teamspeak. Teamspeak wordt gebruikt om onder elkaar te kunnen praten. Dit maakt Fligt Simulator zeer reël.

Teamspeak kan u hier terug vinden: Teamspeak

Aan de linker kant van uw scherm ziet u verschillende hyperlinks. Klik op 3rd party software, vervolgens klikt u op Voice Clients. Teamspeak zou normaal de eerste software moeten zijn.


This website is optimized for Firefox.
Copyright � BIVA